Winkelwagen (0)

Top Links Offcanvas

Searchbar Menu Offcanvas

De webwinkel is gesloten. In november zal de webwinkel weer opengaan.
Wij helpen je graag met het uitzoeken van vuurwerk!

Jouw vuurwerkspecialist

Eekhoff Vuurwerk is al jarenlang een begrip in Berg en Dal en Nijmegen. Inmiddels al meer dan 35 jaar gelden begonnen door de heer en mevrouw Eekhoff-van de Haar. Zij hadden de vuurwerkopslag in een schuurtje achter het huis, ondenkbaar met de huidige wet- en regelgeving omtrent veiligheid; maar toen volledig legaal. Wat begon met vrijwel uitsluitend knalvuurwerk: rotjes, kanonslagen en ratelmatjes, groeide uit tot een volledig assortiment van categorie 1 grondbloemen tot complete flowerbeds en van single shot tot vuurwerkshow in 1 doos. Klik op de diverse categorieën bovenaan je scherm en ontdek de wereld van vuurwerk.


Inmiddels al een heel aantal jaren bieden wij een compleet assortiment aan van Rubro Fireworks, met producten van Heavy Legend, Adventurers en de Event-lijn. Rubro Fireworks bewijst keer op keer dat zij fantastische, vernieuwende, topproducten maken tegen zeer scherpe prijzen, elk jaar weer.

 

Buiten onze website ben je ook van harte welkom in één van onze winkels om vuurwerk te kopen en/of vuurwerk te bestellen. Hier staat ook een groot deel van het assortiment in dummie vorm uitgestald. Onze verkooppunten zijn te vinden aan Watertorenweg te Berg en Dal en Willemsweg te Nijmegen. Ons team geeft graag advies bij het samenstellen van jouw persoonlijke vuurwerkshow voor de komende jaarwisseling. Stel je vraag aan de medewerker in de winkel of stuur ons een persoonlijk bericht (pb) via mail of facebook.

Eekhoff Vuurwerk
Watertorenweg 6
6571 CB Berg en Dal

Telefoon: 024-6843600
BTW-nummer: NL 855825625 B01
KvK: 64762920